Åt pipsvängen med kärlek.

Jag trodde alla förstod att man inte gör på detta sätt, men se där.. den man minst anar kan göra på precis detta sätt.
Jag vet inte om det handlar om mod, mognad eller sorg när man gör såhär, men man borde ju kunna prata med en människa. Och vad betyder paus, betyder det "tack och hej, nästa tjej" eller "jag behöver tänka på saken och vill inte veta av dig på några månader så jag kan tänka klart och skiter i hur du mår" ? Fyfan säger jag bara! Ursäkta mina svordomar men ibland måste man ta i så att folk fattar.
I hela mitt liv har lärt mig prata med folk, jag öppnar mig lätt för människor men efter mina senaste två förhållanden har jag lärt mig att även dom man älskar kan svika en bakom ryggen. Det handlar inte om att folk måste vara otrogna eller säga någonting taskigt, det kan vara helt omvänt. Han kan tveka, och istället för att ta det med sin flickvän på en gång så kan han gå bakom ryggen och prata med andra om det. Jag trodde vi kunde prata om allt, men jag missade vist en lycka, en jävligt stor lucka. Hur kunde jag vara så dum?
Jag ångrar inget jag sagt eller gjort, men jag ångrar att jag gav så mycket och fick så litet tillbaka. Mina vänner säger ofta "du är värd så mycket bra Amanda, för du lyckas på något sätt göra människor lyckliga.."
Det är alltså detta jag är värd, nja.. jag vet inte.
Jag är långt ifrån perfekt, så tro inte att jag kritiserar alla andra, för jag skulle kunna vara en SÅ mycket bättre människa.
Jag har också gjort fel i förhållandet MEN skillnaden är att jag isf kan prata om det, så det känns bra för oss båda två.

Jag gråter inte för att jag hatar dig,
jag gråter inte för att jag älskar dig,
jag gråter inte för vad du gjorde mot mig,
jag gråter för att jag saknar dig.. som vän.
För du gjorde mig lycklig.


En månad och 11 dagar har gått.
Allt man hade kan inte försvinna så snabbt, eller? :( <3