B-uppsats

Nu har vi kommit in i en ny period i terminen och de sista 7 veckorna innan sommarlovet börjar så ska vi skriva uppsats och vara ute i primärvården på 3 veckors praktik. Dock lyckades jag drabbas av influensan med dunder och brak för några veckor sedan och missade en tenta i och med det, så den tentan måste jag skriva innan sommarlovet också. Fast, vet inte om jag kan kalla denna sommar för sommarlov. Kommer jobba väldigt mycket i sommar, på IVA och inte hinna göra så jättemycket mer än så. Precis som förra sommaren.
 
Nu har vi precis börjat med vår B-uppsats som vi kommer skriva under dessa 3 veckor. Väldigt spännande att se hur det går. Johanna och jag har kommit in i arbetet nu och ska börja fördjupa oss i resultatdelen. Vi skriver om för tidigt födda barn på neonatalen och hur föräldrar upplever deras delaktighet osv. Finns ganska mycket vetenskapliga artiklar, men det är ändå svårt att fördjupa sig.
 
I påsk har vi varit hemma, legat sjuka och sedan när vi blev friska åkte vi till Värmland och var där i några dagar. Skönt att bryta vardagen lite då och då.
 
 
Kan uppdatera med lite instabilder då det var ett tag sedan jag var inne och bloggade sist: