Guld och gröna skogar

Den här tjejen som ni ser på bilderna är precis samma tjej som lägger ut glada spralliga bilder, det är hon som kommer hoppandes i ambulansgaraget när det är dags för jobb men också hon som svarar alla att hon mår bra, ibland faktiskt jättebra. Det gör hon, men ofta mår hon även dåligt.

 

Så har det varit till och från under flera månader. Vad som orsakat det är egentligen irrelevant. Det är allt och inget. Vissa saker utlöser känslan av att inte må bra, precis på samma sätt som det finns saker som gör att man mår alldeles kalas.

Jag har världens finaste familj och vänner runt mig. Vissa vet om hur jag mår, andra inte. Jag har inte haft behovet att berätta alltid om hur jag mår, men den svackan jag är i nu har fått mig att inse att jag inte orkar leva upp till alla de krav som jag själv ställer på mig. Jag lever inte i nåt missbruk, har ett bra jobb och god ekonomi. Dock gör den psykiska ohälsan ibland sig påmind, tyvärr vanligtvis på de dagar som jag är ledig. De dagar då man borde vara som gladast och effektivast.

Till er alla där ute. Det är okej att må dåligt. Det är okej att visa sig svag och ledsen. Jag försöker i alla fall dagligen intala mig själv det. Idag har jag sminkat mig och satt på mig sköna kläder. Även om sminket smetade ut sig när började böla så gjorde jag det faktiskt!