Så sjukt sugen




Om denna bil med denna last skulle komma hem till mig nu så skulle jag bli sjukligt glad. Är så äckligt sugen på en iskall glasflaska coca-cola. Vi har ingen läsk hemma och jag håller på att avlida. Usch. GE MIG!

Sitter med religionen fortfarande, rätt åt mig.. har suttit och kollat på 3 avsnitt av tv-serien Ullared idag nu ikväll. Har gjort 1 (!) fråga på inlämningen till imorgon. Har 5 kvar. Det är inte okej.. Kommer få sitta uppa halva natten så ska gå och förbereda mig nu med isvatten, mjukiskläder och borstade tänder så det bara är att hoppa i säng sen.

Imorgon blir det en lång dag OCH JAG FÅR INTE GLÖMMA IDROTTSKLÄDER. Juste.. bra att jag påminde mig själv om det. Erika och Emilia ska hålla idrottslektion för klassen och jag tjuvkikade lite på lappen, det kommer bli sjukligt jobbigt. Speciellt med min nuvarande sämsta kondition. Har aldrig haft så dålig kondotion innan som jag har nu. Skulle inte ens klara springa 3 km.. DÅ är det illa. Men ska nog träna nästan varje dag denna vecka på friskis. Härligt!

Nu ska jag som sagt fortsätta plugga. In my ass på det alltså..

Puss
och godnatt!