Den inte lika skarpa bilden

Rensade igenom mina mobilbilder och insåg att kameran på Samsung Galaxy S1 verkligen suger.
För några helger sedan kom min älskade pappa till Enköping med hans nya motorcykel. Han hade med sig min gamla moppehjälm så vi åkte till Långtora och tittade på segelflyg, en riktigt mysig far- och dotterdag!
Vi hann även med en fika på Drott Café, riktigt tunga.
Snäll flickvän som jag är så följde jag med min blivande sambo till verkstan för att laga hans bil. Det löste sig tillslut med silvertejp för att få upp avgasröret. Ganska provisoriskt dock. Jag tror faktiskt Pontus var ganska nöjd med min insats!
Min bäste vän Sofia åkte utomlands för någon vecka sedan och jag fick den stora äran att ta hand om underbara Sture under tiden. Det märks att Pontus hade polle när han var liten. Han satt som en gud på Sture.
Utbildningsdag på jobbet. Nu har proven gjorts om för att bära pistol i tjänst så eftermiddagen spenderades på skjutbanan.
Ledighet, regn, ensamhet är den bästa kombinationen för perfekt fiske.
Igår förtjänade jag en liten utgång med mina vänner. Pojkvaskern knegade så jag kunde bjuda över en gammal klasskompis från gymnasiet och tillsammans med mina arbetskollegor så gick vi ut här i Enköping. Kände att det var vääääldigt länge sedan jag unnade mig en utgång. En riktigt lyckad kväll och idag har jag ont i fötterna efter allt dansande i höga klackar.