Kreta 2

Hello pa er alla

Det har hant ganska mycket sen sist jag skrev.
Vi har varit pa Elafonisi som sags vara den finaste stranden pa Kreta enligt o-borna, och jag kan bara halla med. Efter en HEMSK bussresa i bergen med stup pa sidorna och otroligt smala vagar dar det enligt mig var OMOJLIGT att mota andra bilar akte vi och jag vet inte hur manga ganger jag var nara pa att skicka sms till alla manniskor och skriva jag alskar er innan jag skulle do. Haha, men nar vi var dar framme sa var det som varsta paradiset. Man vandrade ut i havet for att komma till en liten o dar man kunde sola och bada. Vattnet var rosagront och sa klart som det bara ar i filmer.

Sen har vi varit i kretas huvusstad en dag ocksa, Chania. Det var riktigt mysigt med hamnen med en massa restauranger och de sma gatorna med alla typiskt grekiska hus.

Igar var jag och pappa pa aventyr. Tidigt pa morgonen packade vi vara ryggsackar med en massa vatten och knot pa vara vandringsskor. Vi skulle vandra fran 1000 meters hojd till vatten niva (alltsa 0 m) vi akte buss i nagra timmar upp i bergen, sen borjade vandringen. Det var jobbigt att ga i rullgruset och nedfor bergen, men det var riktigt spannande. Vi gick 15 km i en stor ravin, i bergen, langst porlande vatten och fick vara med om en massa haftiga upplevelser. Det var grymt haftigt. Efter vi hade vandrat som gick 4-5 timmar sa var vi framme vid havet, vi satte oss och at och nagra timmar senare kom baten som skulle ta oss till Sfaker  dar vi skulle ake bussen hem igen.
Det kanns i benen att vi har gatt idag, pappa och jag ar ganska slut.

Nu ska jag ner till havet och bada, sola och lyssna pa musik. Tror det blir Bon Jovi ;) I like..

Saknar er alla sa jag haller pa att doo <333 puss