Termin 6

Nu är vi inne på den 6:e och sista terminen på Sjuksköterskeprogrammet. Det gör mig så nervös att säga. Denna termin kommer bli hemsk. Inte för att jag har massor att göra utan det är mer att jag ska klara allt. Bli godkänd i examensarbetet, bli godkänd på praktiken och bli godkänd på NKSE (skriftliga provet och praktiska provet). Just nu är det examensarbetet som står i centrum. Johanna och jag skriver om kronisk inflammatorisk tarmsjukdom och det är väldigt intressant faktiskt. Vi utgår från bloggar så datainsamlingen är ganska rolig på så sätt. 
 
Förutom examensarbetet är jag nu på jakt efter jobb. Har varit på en intervju och fick en jättebra känsla. Man ska inte ta första bästa, men det kändes riktigt bra där och det är precis det jag vill pyssla med. Sedan är det en patientnärmare vård vilket jag tycker är oerhört viktigt i mitt kommande arbete.
 
Imorgon åker jag till Stockholm för att fira storasyster som har fyllt år samt gå på bröllopsfest på lördagen. Kommer bli så roligt! Och på söndag kommer hunden med mig hem. Det är ganska tråkigt att vara ensam hela tiden. Jag hatar det. Därför bir det extra skönt att åka hem i helgen.