Midsommarplaner

Det var så länge sedan jag skrev regelbundna inlägg nu så jag har helt glömt bort hur man börjar. Hej och tjena eller typ cha cha bloggen känns så fel. Haha.
Nu sitter jag på jobbet och tänker över denna helg. Har vänt på dygnet nu eftersom jag har jobbat ett nattpass. Slutar vid 10:00 imorgon och det är knappt så jag hinner hem och duscha, byta och packa om väskan innan jag och Pontus ger oss iväg igen. I helgen ska vi ner och besöka hans syster som bor i Älmhult med hennes karl. Ska bli mycket trevligt. Skönt att komma iväg lite på en minisemester också. Är dock lite fundersam på exakt hur trött jag kommer vara under dagen. Hoppas på att kunna sova lite i bilen.
I sommar blir det en hel del jobb. Min semester börjar inte förän i slutet av Augusti. Vid 13tiden den 24 augusti går jag av mitt pass och 5 timmar senare sitter jag och baby på ett plan mot Larnaka för att njuta 2 veckor i värmen i Ayia Napa! Ska bli så fruktansvärt skönt och med tanke på hur mycket vi har betalat för resa så kommer vi nog inte bli besvikna på hotellet.
Annat som händer i sommar är att min underbara bästa vän flyttar hem efter 2 år i skåne. Nu kommer vi bo 3 mil från varandra. Hon ska plugga andra året på hippologen på strömsholm och det kommer bli ÅÅÅWSUUUM att följa med henne som skötare på tävlingar och vara med på träningar och få rida lite då och då. Men det som är absolut bäst är att vi bor så nära varandra och kan ses nästan när vi vill! :)