Tjugoandra maj

Det går undan.
 
Denna vår har varit fruktansvärd och tung. Mycket i skolan, mycket i stallet och mycket privat. Jag känner att jag aldrig riktigt har fått andrum mellan varven. Nu, helt plötsligt, är det helt slut. Alla arbeten är inlämnade, alla tentor skrivna, praktikerna genomförda. Det som är kvar är några intropass på IVA och opponeringen på onsdag. Den är jag lite nervös inför, hade varit så himla kul att få full pott på B-uppsatsen nu när man kämpat så hårt. Jag antar att jag kommer känna mig lite frustrerad och stressad ett tag nu innan jag kan varva ner. 
 
 
 
Pontus är ute på övning nu. Våreld 2015. Väldigt kul för honom, vädigt tråkigt för mig. Jag brukar faktiskt tycka det är lite skönt att vara själv hemma och trivs väldigt bra med det annars, men denna gången så började jag sakna honom redan efter 6 timmar. Det var inte sånhär gulligull-saknad utan jag grät och snörvlade hela måndagskvällen. Hahaha, sen fick jag rycka upp mig och skärpa till mig. Åkte till stallet för att rida min Ulle, men när jag kommer dit så ser jag att han har skadat sig i hagen och hela benet har svullnat upp och han har ont. Då började jag gråta igen. Har jobbat med denna häst sen januari och lagt såååå mycket tid och energi på att han ska bli bra. När han äntligen blivit jämn i sidorna och börjat galoppera på riktigt snyggt så ska han gå och skada sig..
 
 
Så har det fortsatt under veckan. Berg-och-dalbana. Men idag är jag ledig och tänkte passa på att vara duktig. Tvätta, promenera, städa och måla i vardagsrummet står på schemat. Ikväll blir det lite stallhäng och titta på Ulles ben, ont i magen varje gång man åker ut.. Denna vecka skulle han egentligen varit på återbesök på klinik..