Sista april

Jag satt precis och läste igenom min blogg från november 2011. Min blogg och alla inlägg var 1000 gånger bättre då. Jag har blivit dålig på att skriva. Jag gör inget om dagarna om jag inte är på jobbet. Fast det är inte riktigt sant, jag gör ganska mycket. Kanske ibland lite för mycket. Har svårt för att sätta mig ner och bara chilla, det får jag nog av på jobbet. Inom kort sker det i alla fall förändring i vardagen. Jag tänker inte gå in på allt just nu, men kan ju avslöja att det kommer innehålla några års studier. Jag är taggad, fruktansvärt sugen på att lära och (trodde aldrig jag skulle skriva det någonsin mer) plugga till prov/tentor. 
 
Jag har jobbat en hel del senaste veckorna. 2 helger i rad samt en massa förstärkningspass och dagar emellan. Nu är jag lyckligtvis ledig till nästa måndag och under dom dagarna ska jag träffa vänner, träna, rida och umgås med familj och sambo. Pontus och jag har jobbat om varandra och knappt sets på över 2 veckor. Har sovit själv i 11 nätter nu och mina drömmar har flippat ut totalt. I natt drömde jag till exempelt att jag var gravid och alla hatade mig och sa hur dålig jag var. Höggravid kryper jag runt i ett varuhus och ber om hjälp att komma upp, men jag blir igrorerad. Det var så hemskt. Förutom det så drömde jag här om natten att det var krig i Sverige, krig i Enköping. På gatorna. Pontus och jag satt på ett cefé och fikade. Jättebra! Haha knasigt
 
Idag är det valborg och planen var väl att vi skulle till Uppsala och kalasa med vänner och fiender, men eftersom jag har ridning ikväll och Pontus om några timmar kommer hem efter en köttig övning så bestämde vi oss att tillaga något gott här hemma och sen gå och titta på en majbrasa. Väldigt traditionellt, men jag saknar majbrasetittandet. Det är så stämmningsfull och vårigt. Hoppas vädret håller sig bara!