Ledighet

Veckans schema var föreläsning mån-ons och sedan ledig resten av veckan, men föreläsningarna var klara redan i tisdags så vi fick några extradagar att vara lediga på. Jag tänkte att jag skulle träna och leva nyttigt nu, men jag har inte tränat och har nyss smällt i mig en pizza. Den ska jag dock träna bort imorgon. Har bestämt mig för att gå till gymmet och träna innan jag ska till skolan för att plugga. Känner att jag behöver det. Får bli ett svettigt mag och konditionspass. Måste få upp min kondition, men det är så tråkigt att springa, att börja om från början och skaffa sig en bra kondition. Saknar när jag kunde ge mig ut och springa 6-7 km och njuta.. NJUTA, av naturen och allt de fridfulla. Nu känns det bara som en kamp att orka bära sig själv och inte dö av andnöd. Hahaha, nja kanske inte riktigt så hemskt, men jag saknar motivationen till att springa. Saknar en sjö att springa runt. Här i Skövde är det ont om sjöar.. tyvärr.
 
Så, en liten tillbakablick. Vad har jag gjort den senaste veckan?
I helgen var jag och hälsade på min familj i Stockholm. Jag var bland annat på överrasknings baby shower för fina Sussi. Om en månad är hon mamma för ANDRA gången och vad är jag? Inte ens djurägare, haha. hur som helst blev det jättelyckat! Fika, lekar och trevliga människor. Helt perfekt!
 
 
Senare på kvällen var jag hemma hos Carro och Friberg. Där firade vi att Carro blivit ett år äldre!
 
 
När jag vaknade dagen därpå, på Söndagen, så förstod jag inte varför så många hade skrivit till mig på facebook, men jag fyllde tydligen år. Bra när andra har koll på det och påminner mig om att jag är ett steg närmare hängpattar och gråa hår.
På måndagen åkte jag hem till Skövde och det blev ett tidigt tåg. Kan erkänna att jag inte var den enda som snarkade som en gris på det tåget!