18-19 grader

Sitter och fruser, som vanligt i min lägenhet. Det är nåt fel på mina element eftersom de aldrig blir varma fast de står på max. Har felanmält det och enligt damen på andra sidan luren så ska de komma och fixa elementen den här veckan... men vi får se hur det blir med det. Min förra lägenhet som jag hyrde var de väldigt snabba med att komma och fixa nåt om det var felanmält, men nu ska det ta tid.. för det var ju inte alls dyrt att köpa lägenhet nej nej. Låt den boende vänta och kämpa mot kylan på egen hand.  Haha, skämtosido..
 
Idag har jag varit i skolan hela dagen. 6 timmars föreläsning om bakterier, smitta, smittvägar och en massa snusk.. det blir man trött i huvudet av. Förutom det så nyser jag och är allmänt frusen. Snuva på G. Great. Kom ju inte alls olägligt, alldeles lagom till att jag ska på besök i helgen av familj och pojkväm och att jag ska på 20 årskalas. Haha, bitter tjej verkligen. Så för att få upp graderna lite mer här hemma så ska jag tända en massa ljus, hoppa i min onepiece, äta nån god mat och dricka massor av vatten med C-vitamin i. Känns ganska mysigt. Sova tidigt och länge och vara redo för en morgondag med studier och föreläsningar.
 
Fick lite bilder från Charlotta idag. Igår var jag och red min andra lektion här i Skövde och det kändes inte riktigt lika bra som förra gången, men igår red jag en lite svårare häst, enligt mig. Han var stor och svart och hette Timo. Timo var verkligen stor i allt, i kropp, steg och språng och vi hoppade. Det första jag märkte av honom var att jag gärna bet sig fast och hängde i tygeln, sen kunde han sticka, bara pinna på och då var det svårt att hålla emot 600 kg häst. Stegen var stora och långa och för en kortis som mig kunde det vara svårt att hänga med, men jag lärde mig knapparna lite efter hand. Mer och mer kände jag att han var en fantastisk häst. En häst med vilja och beslutsamhet som inte stannade fast han ibland blev lång och vi tappade tempot. Vi passade ganska bra ihop och om vi får jobba lite mer tillsammans så tror jag att vi kan bli ett bättre par. Han påminner lite om Painter som jag red en del i Enköping, men lite tyngre i typen och mycket mer hals.
En riktig liten surpuppa i boxen, men bjöds det på gulligull och morötter så kunde man vara lite söt.

Mycket häst, som sagt.

Innan hindret hade han försökt sticka, men jag lyckades hålla kvar honom i en ganska okej galopp, men tyglarna hade hunnit slita sig så därför är de så långa. Vi kan ju helt klart konstatera att stilhoppningen inte hade varit godkänd så som det ser ut. Men ridläraren sa att hon var nöjd med mig med tanke på att det var första gången jag satt på kusen och att det är svårt att känna hur han är om man inte har suttit på honom och dressyrat innan.
Jag är varken nöjd eller missnöjd. Men det är en trevlig häst och jag hoppas gärna honom igen nu när jag vet lite hur jag ska tänka och vad jag ska göra redan från början.