Allt eller inget

Jag undrar hur mycket man kan göra på en och samma gång och känna sån stress som jag gör utan att ens göra nåt.
Samtidigt som jag sitter och stämmer min gitarr så spelar jag på travian, lägger in bilder på bdb, letar efter låtar på youtube, skriver onödiga inlägg i min blogg, skriver till absolut ingen på msn fastän att jag är inloggad och aktivt ser efter vilka härliga människor som är inne. Jag har även tillsammans med detta börjat städa mitt rum och plugga, samt bestämt mig för att gå ut och springa innan jag slutligen kryper ner i min kojs.
Jag tror jag skippar det där med att springa va, usch.. jag är en dålig människa.

Idag har jag känt mig absolut totalt helt värdelös.. försökte förklara för stackars lilla Albin hur jag mådde och stackarn blev nog lite orolig när jag självömkande stod och talade ut alla mina livs problem och att jag inte hade någon uppgift i livet osv.. Jaja, så får man också känna ibland.. :P
Fick iaf VG på mitt kretslopp-prov idag och det är iaf ett litet + i kanten.

Imorgon är det valborg och jag är lite halvtaggad. Mina pengar är helt slut så jag är glad att studiebidraget kommer imorgon! Albin och jag ska iväg och träffa lite kompisar och sen hem till någon förhoppningsvis. Fast vi har i själva verket ingen aning... :P Haha, men det ska nog lösa sig!


Här hittade jag förresten lite härliga filmer! Värda att se.

Fösta filmen är på min hästkunskapslärare Malin Hween och min idrottslärare Freddan (spelar bas). Spelade på en gala för några månader sen. Underbart!
Andra filmen är ett klipp ur svanprinsessan som jag och Ludde alltid går runt och sjunger på men vi har aldrig hittat denna låt på YouTube tidigare! :D







Pusshej ^^